Den där Embla…

Den där Embla…

Embla Malmenlid är en copywriter med så bred erfarenhet att den även räcker för att tråckla till barnböcker, serietidningsmanus och översättningar.


Har tidigare arbetat med: Polar Husvagnar, Kung Markatta, MatHem, Coca-Cola, Grand Hotel, McDonalds, SAS, Eurocard, Mekonomen, Lavazza, Centrum för lättläst, Djurens Rätt, Tropicana, Cambio, ACO, Kronans Droghandel, Prime Wine, Aditro, Disney, Telenor, Jacobs Creek, Detect, Svenska Fotbollsakademien med flera.

Gått i skolan har man ju gjort: Copywriting på Berghs 2 år Förberedande Copywriting på Berghs 6 mån.

Och så har jag förstås hunnit med lite annat: Manusskribent och översättare för serietidningarna Scooby-Doo, Tom & Jerry samt Spider-Man. Barnboksförfattare för Gleerups Förlag.

Skomakarns barn och biotantens dotter.

övrigtPosted by emblamalmenlid.com Sun, March 11, 2012 23:48:18
Det är ju det mest typiska: det jag försöker berätta för dig är så viktigt, det hinner jag inte med att göra åt mig själv. Skomakarens barn-syndromet, ni vet. Tolv år skulle det i alla fall ta för en copywriter och textanlitad innan någon slags allmän kommunikation skulle upprättas. Och det bidde en blogg. Jag tänkte fylla den med mina många olika jobb och förhoppningsvis en massa fina nyheter om roliga projekt som du eller någon annan gett mig.