Den där Embla…

Den där Embla…

Embla Malmenlid är en copywriter med så bred erfarenhet att den även räcker för att tråckla till barnböcker, serietidningsmanus och översättningar.


Har tidigare arbetat med: Polar Husvagnar, Kung Markatta, MatHem, Coca-Cola, Grand Hotel, McDonalds, SAS, Eurocard, Mekonomen, Lavazza, Centrum för lättläst, Djurens Rätt, Tropicana, Cambio, ACO, Kronans Droghandel, Prime Wine, Aditro, Disney, Telenor, Jacobs Creek, Detect, Svenska Fotbollsakademien med flera.

Gått i skolan har man ju gjort: Copywriting på Berghs 2 år Förberedande Copywriting på Berghs 6 mån.

Och så har jag förstås hunnit med lite annat: Manusskribent och översättare för serietidningarna Scooby-Doo, Tom & Jerry samt Spider-Man. Barnboksförfattare för Gleerups Förlag.

Embla ♥ Brokiga!

nyheterPosted by emblamalmenlid.com Wed, August 29, 2012 13:40:55

Jag har alltid älskat illustratören Stina Wirsén och har nu turen att få jobba fram Brokigas nya webb. Det är mycket spännande som händer i den lilla illustrationsateljén på söder i Stockholm. I september kommer både en Brokigafilm, med röst av bland annat Stellan Skarsgård, och ett fantastiskt porslin som man kommer kunna köpa på NK. Jag vill egentligen klä hela min lägenhet med Brokigasaker, men nöjer mig för tillfället med att klä hela insidan av min kreativa hjärna.

Bilden ovan är för övrigt en tapet som finns att köpa på photowall.se. Och vem vill inte hänga med det här vilda gänget på rummet?!