Den där Embla…

Den där Embla…

Embla Malmenlid är en copywriter med så bred erfarenhet att den även räcker för att tråckla till barnböcker, serietidningsmanus och översättningar.


Har tidigare arbetat med: Polar Husvagnar, Kung Markatta, MatHem, Coca-Cola, Grand Hotel, McDonalds, SAS, Eurocard, Mekonomen, Lavazza, Centrum för lättläst, Djurens Rätt, Tropicana, Cambio, ACO, Kronans Droghandel, Prime Wine, Aditro, Disney, Telenor, Jacobs Creek, Detect, Svenska Fotbollsakademien med flera.

Gått i skolan har man ju gjort: Copywriting på Berghs 2 år Förberedande Copywriting på Berghs 6 mån.

Och så har jag förstås hunnit med lite annat: Manusskribent och översättare för serietidningarna Scooby-Doo, Tom & Jerry samt Spider-Man. Barnboksförfattare för Gleerups Förlag.

Minns min barndoms somrar och hur vi bodde i husvagn.

nyheterPosted by emblamalmenlid.com Fri, July 06, 2012 18:11:45

Som barn, innan familjen tog över släktstugan, boddes det mycket i husvagn. Jag hann aldrig bli så gammal att jag tyckte det var jobbigt och pinsamt att åka med föräldrarna på en så tätboende semester, utan har bara mysiga minnen från de där somrarna. Smattrande sommarregn på taket när man skulle somna, farfar i förtältet som försökte spela av min pappa alla hans mynt och så sommarkompisarna man aldrig skulle glömma. Vilka de nu var.

Försommaren har generöst överöst mig med spännande uppdrag för Polar husvagnar och det tog inte mer än första telefonsamtalet inför uppstartsmötet innan jag var där igen – i familjens gamla husvagn. Väldigt inspirerande!

Nu väntar jag med spänning på 2013 års katalog och på en kampanjwebb som kommer lanseras inom kort.